Bouwen aan de groei van een webwinkel; is er iets leukers? Voor de niche webwinkel Busmus is het zoeken naar de juiste mogelijkheid om gevonden te worden en conversie te stimuleren. De concurrentie is enorm, en het inkopen van zoekwoorden blijft een proberen en optimaliseren.

Niche binnen de grote vijver van webwinkels

Busmus levert cadeaus af via de brievenbus. Zoals de slogan zegt: “attent is een taleLogo Busmusnt”. Bezoekers kunnen cadeaus uitzoeken voor verschillende prijsklassen en doelgroepen. Daarna kun je aangeven op welke dag het cadeau door de brievenbus moet vallen en je persoonlijke boodschap opstellen. Busmus zorgt dan voor de rest. Bij uitstek een winkel voor mensen met een volle agenda, die wel zeker willen zijn van een attent presentje op een speciale dag. Het assortiment van de webwinkel is uniek, met eigen inkoop, maar beperkt daardoor in de keuze van de cadeaus. Voor een specifieke doelgroep dus.

Case digitale marketing

Een leuk en sympathiek concept, maar hoe val je op tussen alle mogelijkheden op Internet? Miekmarketing helpt door zoekwoordanalyse, SEO verbeteringen en digitale marketingacties te bedenken en als advies aan te brengen.

 

Webwinkel met een focus
Getagd op: